// ALWAYS HAPPY TO EAT
FOIE GRAS / spaghetti vongole / TARTE AU CITRON / ramen / MACARONS / roquefort
AND ALMOST ANY MEAL MADE WITH LOVE//

December 5, 2013

RAGUSA med nougat og hele molevitten

Et godt stykke med knas og dejlig blød midte WE LOVE RAGUSA

75 g hasselnødder
50 g tranebær
150 g chokolade
200 g nougat

Beklæd et lille fad 10X20 cm med bagepapir. Rist nødderne på en tør pande. Gnub dem i et viskestykke til hinderne falder af. Hak nødder og tranebær groft. Smelt chokoladen over vandbad. Hæld halvdelen af chokoladen i fadet. Og sæt på frys 10 minutter, så chokoladen stivner hurtigt. Smelt nougaten over vandbad. Bland nødder og tranebær i nougaten og hæld den over chokoladen. Lad det stivne. Dæk med det sidste chokolade. Lad det stivne helt og skær det herefter i passende stykker. Server med en lille fræk espresso.

Photo VKSTOCKIMAGES opskrift Nicoline Olsen/Louise Ørsted



No comments:

Post a Comment