// ALWAYS HAPPY TO EAT
FOIE GRAS / spaghetti vongole / TARTE AU CITRON / ramen / MACARONS / roquefort
AND ALMOST ANY MEAL MADE WITH LOVE//

ABOUT

FOODIEEATER er en del af mit efterhånden store blogunivers. Her skal diskuteres og kommunikeres om mad. Hvad er god mad, dårlig mad og hvordan forholder vi os i dag til vores fødevarer og hele situationen omkring måltidet. Er vi bevidste nok om at have en kultur omkring mad? Gør vi nok for at sanse og smage? Er det at glemme smag og fødevarer også et lille tab af kultur og historie? Og bliver vi dummere, når vi udelukker i stedet for at inddrage? Hvad er nordisk i dag? Har begrebet overhovedet sin berettigelse? Eller er det en konstruktion? Det er nogle af de spørgsmål, der er inde i mit hoved, som jeg i fremtiden vil forsøge at sætte lidt flere ord på.

Her på bloggen er vi glade for sundhed, økologi, nordisk mad, italiensk og meget mere, men først og fremmest holder vi af den gode SMAG. Og det viser sig nok at det der er godt for miljøet også smitter af på smagen og på legemet.  Så her spiser vi næsten alt der er godt og af god kvalitet. Det er ikke nødvendigvis dyre,  kostbare råvarer og retter, der står på menuen. Troen på at det gode også findes i det enkle er også troen på, at hverdagen absolut kan indeholde måltider af høj kvalitet både hvad smag og fødevarer angår, selvom man er på budget. Men der er også plads til det festlige, det fede, det søde og det salte for det lille ekstra skal også med, når man skal rundt om begrebet smag.

Jeg er Nicoline Olsen og har arbejdet med mad, foto og styling i mere end tyve år. Grundlægger af medieproduktionsselskabet VKstockimages. Her producerer vi redaktionelle artikler til mediehuse i Skandinavien og Europa. Meget af det med fokus på mad. Vi tager os af udvikling af opskrifter, fotos, styling, tekst og vinkel. Vi laver alt fra store julefester til hverdagens daglige retter, reportager fra fødevareproducenter, rejseartikler, havestof - meget gerne med grønt der smager og derudover boliger, mode og meget meget mere, der ikke lige har med mad at gøre.  








No comments:

Post a Comment